Wednesday 13 Kondigt Nieuw Album “Horrifier” Aan, Brengt “You’re So Hideous” Video Uit

Geschreven door Stefan
Wednesday 13

In navolging van het in 2019 uitgekomen album “Necrophaze” heeft het Amerikaanse horror-punk icoon Wednesday 13 een nieuw album aangekondigd met 11 nieuwe tracks genaamd “Horrifier”, welke op 7 oktober 2022 uitkomt via Napalm Records. Een video voor de eerste track “You’re So Hideous” is hieronder te bekijken.

The last three releases have seen the band explore new ground with heavier songs, drums, and vocals. Coming out of the Covid crisis, I promised I would not release a sad, depressing record. I wanted to make a fun, horror themed rock record that would be reminiscent of the first few WEDNESDAY 13 records. The new album is a fun, fast-paced, thriller!

Joseph Poole – Wednesday 13 (Zang)

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

 1. “Severed”
 2. “Insides Out”
 3. “Exhume and Devour”
 4. “You’re So Hideous”
 5. “Good Day to Be a Bad Guy”
 6. “Return to Haddonfield”
 7. “Horrifier”
 8. “Hell Is Coming”
 9. “Halfway To The Grave”
 10. “Christine: Fury In The Night”
 11. “The Other Side”

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar. Wednesday 13 live zien kan op 30 oktober in Poppodium 013 in Tilburg (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter