My Chemical Romance, Thursday, Coheed And Cambria & Circa Survive Leden Richten Nieuwe Supergroup L.S. Dunes Op

Geschreven door Stefan
L.S. Dunes

Een aantal grootheden uit de emo en post-hardcore scene hebben samen een nieuwe supergroup opgericht met de naam L.S. Dunes en een video uitgebracht voor hun eerste single “Permanent Rebellion”. Daarnaast hebben ze ook hun debuutalbum “Past Lives” aangekondigd dat op 11 november 2022 uitkomt.

De nieuwe band bestaat uit:
Zang: Anthony Green (Circa Survive)
Gitaar: Frank Iero (My Chemical Romance, etc.)
Gitaar: Travis Stever (Coheed And Cambria)
Basgitaar: Tim Payne (Thursday)
Drums: Tucker Rule (Thursday, etc.)

After the shock of the pandemic shutdown – ‘None of us lifelong musicians really knew if we’d ever be able to play music for a live audience ever again. ‘Permanent Rebellion‘ is about taking back what is rightfully yours. We wanted to do something where you can hear all our bands in it and yet, not have it sound like any one in particular. Our roots are punk rock and hardcore, and the vibe is hope for all the lost souls.

We wanted to do something where you can hear all our bands in it and yet, not have it sound like any one in particular. Our roots are punk rock and hardcore, and the vibe is hope for all the lost souls.

Tucker Rule – Thursday Etc. (Drums)

De coverart en tracklist voor het album zien er als volgt uit:

 1. 2022
 2. Antibodies
 3. Grey Veins
 4. Like Forever
 5. Blender
 6. Past Lives
 7. It Takes Time
 8. Bombsquad
 9. Grifter
 10. Permanent Rebellion
 11. Sleep Cult

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter