Machine Head Deelt Video Voor “Nø Gøds, Nø Masters”

Geschreven door Johanna

De Amerikaanse heavy metal band Machine Head heeft een video van hun nieuwste track “Nø Gøds, Nø Masters” uitgebracht, samen met de komst van hun 10e studioalbum “Øf Kingdøm and Crøwn”. Het album is hier verkrijgbaar of te beluisteren op verschillende streamingdiensten.

De zanger/gitarist van de band heeft het volgende te vertellen over de videoclip:

We’re really proud of the video for ‘NØ GØDS, NØ MASTERS‘ . It was an incredible collaboration between three diferent creative teams working across two different continents. Our director/editor Mike Sloat (Machine HeadTestament) teamed up with the amazing Grupa 13 (BehemothAmon Amarth) and then the stunning 3-D CGI came from Phil Radford AKA MayaGuy of Strangebox. The track was masterfully mixed by long-time Machine Head collaborator Colin Richardson and his engineer Chris Clancy. This is a really special song from the album.

Robb Flynn – Machine Head (Zang/Gitarist)
Deel dit artikel
Laat een reactie achter