Suicide Silence Brengt Video Uit Voor Nieuwe Track “You Must Die”

Geschreven door Stefan
Suicide Silence

De Amerikaanse deathcore band Suicide Silence heeft een video uitgebracht voor de nieuwe track “You Must Die”, afkomstig van het album “Remember… You Must Die” dat in de eerste helft van 2023 uit zal komen via Century Media.

‘You Must Die‘ reminds us that time is merciless. Every second the clock ticks we grow closer to death and what happens after our short bout with time is a total mystery. ‘You Must Die’ was written as a reminder to remember death and to not let time be our master.

De band live zien kan samen met After The Burial, Currents, Spite, Invent Animate, Cabal en Boundaries op 6 november in Bibelot in Dordrecht (NL) en op 13 november in Zappa in Antwerpen (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter