Pierce The Veil Is Terug Met Nieuwe Single “Pass The Nirvana”

Geschreven door Stefan
Pierce The Veil

De Amerikaanse post-hardcore band Pierce The Veil heeft voor het eerst sinds 2016 nieuwe muziek uitgebracht. De nieuwe single heeft als titel “Pass The Nirvana” en een lyricvideo voor de track is hieronder te bekijken. Het is tevens ook de eerste muziek van de band sinds drummer Mike Fuentes in 2017 uit de band stapte vanwege openbare beschuldigingen die waren geuit door twee vrouwen. Zij beschuldigden hem ervan seksuele relaties met hen aan te gaan terwijl ze minderjarig waren.

‘Pass The Nirvana‘ is about the many horrible traumas that the youth of America have endured over the past few years. COVID, no proms, no graduations, an insurrection, school shootings. The list goes on. Their lives have been tossed around like clothes in a dryer, as the tensions within our country have infiltrated our own homes, friends, and families. To me, the song represents a euphoric detachment from all of that anxiety and stress and about finding some form of peace or nirvana.

Vic Fuentes – Pierce The Veil (Zang/Gitaar)
Deel dit artikel
Laat een reactie achter