The Black Dahlia Murder Maakt Nieuwe Line-Up Bekend & Kondigt Trevor Strnad Tribute Show Aan

Geschreven door Stefan
The Black Dahlia Murder
© Shimon Karmel

De Amerikaanse melodic death metal band The Black Dahlia Murder heeft een show aangekondigd in Detroit op 28 oktober in Saint Andrew’s Hall, die een viering zal zijn van het leven en de erfenis van Trevor Strnad. Het concert markeert de terugkeer van de band naar het podium na het vroegtijdig overlijden van hun geliefde frontman, Trevor Scott Strnad, op 11 mei van dit jaar. Oprichtend lid Brian Eschbach zal zijn gitaar neerleggen en de rol van leadzang op zich nemen. Ook heeft voormalig gitarist Ryan Knight zich weer bij de band gevoegd en zal hij de eerdere taken van Eschbach overnemen.

Decibel Magazine heeft alle leden van de band geïnterviewd om te bespreken wat de toekomst biedt, wat de omslag zal zijn van het nummer van november 2022 dat deze maand verschijnt. Hierin vertelde Brian onder andere het volgende:

We spent many days thinking things like, ‘Is this over? None of us wanted it to be over. We still feel like there is a lot left to do. I know Trevor would keep this band going if I went down a deep, dark path and weren’t here. It’s bigger than us. When we finally started talking about it, we thought, ‘Let’s remake it from within and see if Ryan wants to return. And I’ll take a crack on the vocals and see how it goes.’ I can’t go out there and do Trevor’s voice or try to be him. I can only execute the music of the Black Dahlia Murder with respect and try to do it the most justice I can. I’ve heard Trevor perform more than anyone else alive.

Brian Eschbach – The Black Dahlia Murder (Zang)

Gitarist Ryan Knight zei het volgende over zijn terugkeer:

The time I’ve spent with this band is the best time I’ve ever had. Being away has given me a lot of time to reflect, and it always occurred to me that being in BDM is the best use of my time. I’ve thought a lot about the band while I was away and realized how much value this band has. I almost feel like I let some opportunities slip, being away from the band. So, it feels great to be back and like everything has come full circle. I’ve realized how much I love being in this band.

Ryan Knight – The Black Dahlia Murder (Gitaar)

Het complete interview is hier te lezen.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter