Lionheart Kondigt Nieuw Album “Welcome To The West Coast III” Aan, Brengt Video Uit Met Jamey Jasta (Hatebreed)

Geschreven door Stefan
Lionheart

De Amerikaanse hardcore band Lionheart heeft een video uitgebracht voor “Death Comes In 3’S” met Jamey Jasta van Hatebreed, afkomstig van hun nieuw aangekondigde album “Welcome To The West Coast III” dat op 9 december uitkomt via Arising Empire.

De band begon deze serie van albums met de EP “Welcome To The West Coast” (2014) en het vervolg “Welcome To The West Coast II” (2017). Nummer 3 is nu in aantocht en bevat naast Jamey Jasta ook gastoptredens van Ice-T (Body Count) en Alex Taylor (Malevolence). De productie was oook in handen van Jamey Jasta, terwijl Will Putney het mixen en masteren voor zijn rekening nam. Het artwork voor de nieuwe plaats is ontworpen door de Californische straatfotograaf Angel Macias.

De artwork en coverart zien er als volgt uit:

 1. “The Trilogy Intro”
 2. “Death Comes In 3’S” ft. Jamey Jasta (Hatebreed)
 3. “Hell On Earth”
 4. “Live By The Gun” ft. Ice-T (Bodycount)
 5. “Cold Water Farewell”
 6. “Stories From The Gutter Pt. II” ft. Antmoney (E-Town Concrete)
 7. “New Money _ Old Pain”
 8. “Deathbed Confession” ft. Jamey Jasta (Hatebreed)
 9. “At War With The Gods” ft. Los (Desmadre)
 10. “Bonnie & Clyde ’05”
 11. “Exit Wounds” ft. Alex (Malevolence)

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar. De band live zien kan tijdens hun tour met Terror, Get The Shot en Dying Wish waarmee ze op 9 oktober in Dynamo in Eindhoven (NL) staan en op 10 oktober in Zappa in Antwerpen (BE).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter