Five Finger Death Punch’s Ivan Moody Stopt Na Volgende Album

Geschreven door Stefan
Five Finger Death Punch

Ivan Moody, zanger van de Amerikaanse heavy metal band Five Finger Death Punch, stopt ermee na het volgende album. Dit heeft hij bekendgemaakt tijdens een show in Denver op 14 oktober.

I wanted to tell you this. And nobody else in the world knows, Denver, so this is where it’s going to start. And what you do with it is up to you. The last 15 years of my life I have toured the world, I have seen every country, every city on this planet at least twice—That’s a fact. And through that time as many of you parents know—hard workers—I have missed a lot of time with my kiddos. So I made them a deal today, and I’m going to stick to it. After this year, I am going to make one more Five Finger Death Punch album and then I am retiring from heavy metal.

But I wanted to start that here and tell all of you, from day one when I decided to be a singer playing places like… the Bluebird Theater, the Ogden, and we were supposed to play Red Rocks, we’ll have to do that one more time, right? Can I play Red Rocks one more time? You, I owe you everything, Colorado, Five Finger Death Punch and every knucklehead on this planet, thank you.

Hoewel Moody dit soort uitspraken eerder heeft gedaan, zal de tijd uitwijzen of het deze keer waar is. In juni 2017, na een show in Nederland, verklaarde hij op het podium: “Ik laat het je van tevoren weten – dit is mijn laatste show met Five Finger Death Punch”, en maakte toen een keel doorgesneden beweging over zijn nek . In augustus van dat jaar keerde hij echter terug met de band op een show in Illinois nadat hij een verklaring had afgegeven dat hij zich schaamde en in behandeling was gegaan in verband met zijn problemen met alcohol.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter