The Last Ten Seconds Of Life Is Terug Met “Annihilation Phenomena” En Nieuwe Line-Up

Geschreven door Stefan
The Last Ten Seconds Of Life
© Brandon Daza

De Amerikaanse deathcore band The Last Ten Seconds Of Life heeft in augustus drie nieuwe leden verwelkomt in hun line-up nadat in maart werd onthuld dat zanger John Robert Centorrino, bassist Mike Menocker en drummer Steven Sanchez allemaal de band hadden verlaten.

Mede-oprichter gitarist Wyatt McLaughlin koos ervoor om door te gaan met de band en ze komen op 25 november met hun nieuwe EP genaamd “Disquisition On An Execution”. De eerste track daarvan is “Annihilation Phenomena” en die is hieronder te beluisteren.

De complete tracklist van de EP ziet er als volgt uit:

  1. Dreams Of Extermination
  2. Retribution
  3. Liberation
  4. Annihilation Phenomena
Deel dit artikel
Laat een reactie achter