Vain Louie Brengt Nieuwe Single “The Sum of Our Perceptions” Uit

Geschreven door Stefan
Vain Louie

De Nederlandse melodic hardcore band Vain Louie heeft een stream online gezet voor hun nieuwe single “The Sum of Our Perceptions”, afkomstig van hun aankomende album “Time Devours Everyhting” dat op 18 november uitkomt.

 “The Sum of Our Perceptions” gaat over degenen die de landschappen in onze gedachte hebben gecreëerd. Zij zijn degenen die ons de kracht gaven om te dromen en ons leven in te kleuren. Maar als zij beginnen te vervagen, doen hun kleuren dat ook… In de duisternis die ze achterlieten, vinden we troost. Nu we van elkaar gescheiden zijn, dragen we hun liefde als een schild op ons hart.

Beluister de track hier via je favoriete streamingdienst.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter