Jera On Air Heeft Parkway Drive, Rancid, The Ghost Inside En Meer Namen Aangekondigd

Geschreven door Stefan
Jera On Air 2023

De organisatie van het punk, hardcore en metalcore festival Jera On Air heeft de eerste reeks namen voor de editie van 2023 bekendgemaakt.

Op 22, 23 en 24 juni zullen naast Parkway Drive, Rancid en The Ghost Inside ook Meshuggah, Hollywood Undead, Fever 333, Hatebreed, Motionless In White, The Amity Affliction, Sick Of It All, Any Given Day, Attila, C4, Distant, Employed To Serve, H2O, Kublai Khan, Landmvrks, Loathe, Lorna Shore, Malevolence, No Pressure, Pain Of Truth, Polaris, Random Hand, Restraining Order, Rise Of The Northstar, Speed, Stray From The Path, Sunami, The Flatliners, The Menzingers en Zulu van de partij zijn op het festival. De eerste poster ziet er als volgt uit:

Kaarten voor het festival zijn vanaf nu te koop via www.jeraonair.nl.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter