Ruim 60 Namen Bekendgemaakt Voor Download Festival 2023

Geschreven door Stefan

De organisatie van Download Festival heeft een deel van de line-up voor de 20e editie van het festival bekendgemaakt. Download 2023 vindt plaats van 8 tot en met 11 juni in Donnington Park in Derby, Engeland.

Dit zijn de 60+ namen die zijn bekendgemaakt: Bring Me The Horizon, Metallica, Slipknot, Alexisonfire, Architects, The Distillers, Disturbed, Evanescence, Ghost, I Prevail, Parkway Drive, Pendulum, Placebo, Simple Plan,Ville Valo, Within Tempation, As December Falls, Asking Alexandria, Aviva, Bambie Thug, Beauty School Dropout, Behemoth, Blackgold, Blind Channel, Bloodywood, Brutus, Crashface, Crawlers, Dead Sara, Elvana, Enola Gay, Fever 333, Fixation, Graphic Nature, GWAR, Hawxx, Ingested, I Prevail, Jazmin Bean, Kid Bookie, Kid Kapichi, Lake Malice, Lorna Shore, Mod Sun, Monuments, Motionless In White, Municipal Waste, nothing, nowhere., Nova Twins, Polaris, Pupil Slicer, Seether, Set It Off, SiM, Simple Plan, Soen, Soul Glo, Stand Atlantic, Stray From The Path, Taylor Acorn, The Blackout, The Distillers, The Meffs, Terror, Three Days Grace, Touche Amore en Witch Fever.

Metallica zal twee sets spelen, één op donderdag en één op zaterdag.

Tickets voor het festival zijn vanaf 8 november 21:00 uur te koop via deze website. Barclaycard members kunnen nu al terecht op de website voor tickets.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter