16 Nieuwe Namen Voor Into The Grave 2023

Geschreven door Stefan
Into The Grave

De organisatie van Into The Grave heeft 16 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van het festival, die tot nu toe bestond uit The Sword, Immolation, Trollfest, Blackbriar, Orbit Culture, Cobra The Impaler en Necrotted:

We zagen afgelopen dagen veel grote festivals bands aankondigen, dus wij willen jullie ook niet langer laten wachten op nieuwe namen. Op Into The Grave hoef je geen keuzestress te hebben of te rennen naar een podium een kilometer verderop, oftewel; geen massaal onpersoonlijk evenement, maar juist een gezellig kleinschalig festival! Wij hebben twee podia met supervette bands en maken er met z’n allen op de Oldehove een mooi feest van. Zeg nou zelf, wat is meer metal dan een metalfestival op een voormalig kerkhof?

De nieuw toegevoegde namen zijn: Testament, Jinjer, Clutch, Monster Magnet, Bloodbath, Evergrey, Born Of Osiris, Bloodywood, Angus McSix, Omnium Gatherum, The Vintage Caravan, Vreid, Jungle Rot, Famyne en Xenos. De poster ziet er nu als volgt uit:

Het festival vindt plaats op 9, 10 en 11 juni 2023 op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Een weekend ticket kost 99 euro, tickets voor de vrijdag 49 euro, zaterdag 59 euro en zondag ook 49 euro. Het is ook mogelijk om tickets voor 2 dagen te kopen, die kosten 79 euro. Early-Bird tickets voor het hele weekend zijn momenteel te koop voor 79 euro en hier verkrijgbaar

Deel dit artikel
Laat een reactie achter