Nieuwe Headliner Voor Graspop 2023: Ghost

Geschreven door Stefan
Ghost

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft Ghost toegevoegd als headliner voor de donderdag. Met deze aankondiging zijn er nu vijf namen bekendgemaakt voor het festival:

Donderdag: Ghost
Vrijdag:
Zaterdag: Slipknot, Parkway Drive
Zondag: Def Leppard, Mötley Crüe

Ever since the 2010 release of their maiden album ‘Opus Eponymous’, Papa Emeritus and his Nameless Ghouls have been on a roll. Since then the sinister troupe have dropped four more full-lenghts, all of which can safely be called genre classics. In addition the band bagged a Grammy for Best Metal Performance for their track ‘Cirice’ and they’ve conquered the world with their theatrical live performances. Rendezvous with the devil on Thursday 15 June in front of our North Stage!

Tickets voor het festival gaan later dit jaar in de verkoop.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter