Bizarrekult Deelt Video Voor “Du Lovet Meg”

Geschreven door Stefan
Bizarrekult
© Chantik Photography

De Noorse progressive black metal band Bizarrekult heeft een tweede track van de aankomende full-length “Den Tapte Krigen” uitgebracht, de nieuwe track heeft de titel “Du Lovet Meg”, wat “You Promised Me” betekend. De release van het nieuwe album is op 27 januari 2023 via Season of Mist.

I am happy to reveal the opening track from the new album. “Du lovet meg” (You promised me) is a song about the mismatch of our expectations and actions, promises that never get implemented, forgiveness and eternal love. A soundtrack for anyone who has ever been in relationship with another person. Embrace the emotions, don’t hide your feelings from yourself.

De tracklist van het aankomende album ziet er als volgt uit:

  1. “Du Lovet Meg”
  2. “Kongen”
  3. “Den Tapte Krigen”
  4. “Hvis Jeg Bare Kunne…”
  5. “Midt I Stormen”
  6. “Kjære Barn”
  7. “Løslatt”
  8. “Himmelen er Utilgjengelig”

De eerder uitgekomen track “Kongen” is hieronder te beluisteren:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter