Obituary Kondigt Nieuw Album Aan, Brengt “The Wrong Time” Uit

Geschreven door Stefan
Obituary

De Amerikaanse death metal band Obituary heeft hun eerste nieuwe album in vijf jaar aangekondigd. Dit nieuwe album krijgt de titel “Dying of Everything” en komt uit op 13 januari via Relapse Records. Met dit nieuws heeft de band ook een video uitgebracht voor de nieuwe track “The Wrong Time”.

We couldn’t be more excited to finally get this new album out and into the hands of the fans! We chose ‘The Wrong Time’ for the first single as it is a true depiction of the sound, style and feel we went for in the studio and is a great taste of what you can expect from Dying of Everything.

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

  1. “Barely Alive”
  2. “The Wrong Time”
  3. “Without a Conscience”
  4. “War”
  5. “Dying of Everything”
  6. “My Will To Live”
  7. “By the Dawn”
  8. “Weaponize the Hate”
  9. “Torn Apart”
  10. “Be Warned”

Pre-Orders voor het album zijn verkrijgbaar via de website van Relapse Records.

De band live zien kan tijdens hun tour met Trivium, Heaven Shall Burn en Malevolence die ze op 17 januari aftrappen in Poppodium 013 in Tilburg (NL) en op waarmee ze op 31 januari in Brussel (BE) staan.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter