15 Nieuwe Namen Voor Dynamo Metalfest

Geschreven door Stefan
dynamometalfest2

Eerder kondigde de organisatie van Dynamo Metalfest Biohazard al aan voor de 2023 editie van het festival, nu zijn er nog 15 nieuwe namen toegevoegd voor het festival. Het legendarische Megadeth is één van de headliners en verder zijn ook Trivium, Killswitch Engage, Sepultura, Obituary, Shadow Of Intent, Gatecreeper, Unto Others, Brand Of Sacrifice, Drain, Frozen Soul, Cobra The Impaler, Extinction AD, Enemy Inside en Changing Tides toegevoegd.

Weekend tickets zijn vanaf nu in de voorverkoop. Tot 1 januari kost een ticket 79 euro, vanaf 1 januari zijn de tickets 89 euro. Na het succes van vorig jaar, is de VIP-package verder uitgebreid: er komt een tweede VIP-deck bij. Daarnaast zijn er voor VIP’s een eigen toilet, een eigen bar en een eigen ingang én een exclusief polsbandje voor de verzameling. VIP-tickets zijn tot 1 januari 129 euro, vanaf 1 januari 139 euro. Tickets kopen kan via deze website.

Het festival vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2023 op de Ijsbaan in Eindhoven.

De nieuwe poster ziet er nu als volgt uit:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter