24 Nieuwe Namen Voor Pinkpop

Geschreven door Stefan
Pinkpop

Pinkpop heeft bekendgemaakt dat Red Hot Chili Peppers is toegevoegd als derde headliner van het festival, naast P!nk en Robbie Williams. Naast deze headliners zijn ook Queens of the Stone Age, Machine Gun Kelly, The War On Drugs, The Script, OneRepublic, The Black Keys, Niall Horan, The Lumineers, Tash Sultana, Hollywood Vampires, Ellie Goulding, DI-RECT, RONDÉ, Electric Callboy, Disturbed, Nathaniel Rateliff & the Night Sweats, Frenna Deluxe, I Prevail, The Hu, Nielson, Donnie, Nova Twins en Only The Poets toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2023.

De kaartverkoop voor de 52e editie van Pinkpop gaat op aanstaande zaterdag 26 november om 10:00 uur van start. Alle info over de soorten tickets en bijbehorende prijzen voor 2023 vind je via www.pinkpop.nl/tickets.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter