Distant Kondigt Nieuw Album “Heritage” Aan, Brengt “Orphan Of Blight” Uit

Geschreven door Stefan
Distant

De Nederlandse deathcore band Distant heeft de details van hun derde studioalbum “Heritage” bekendgemaakt, dat op 10 februari uitkomt via Century Media, en een video uitgebracht voor “Orphan Of Blight”. Over de nieuw uitgebrachte track zegt de band het volgende:

If there ever was to be a song that encapsulates everything Distant is, then it’s ‘Orphan Of Blight‘ from our upcoming album, ‘Heritage‘. With our signature mix of theatrical and energetic delivery, ‘Orphan Of Blight‘ also includes an opera singer as the wonderful icing on a devastating deathcore cake!

De coverart en tracklist voor het album zien er als volgt uit:

 1. Acid Rain
 2. Paradigm Shift
 3. Born Of Blood
 4. The Grief Manifest
 5. Exofilth
 6. Argent Justice
 7. The Gnostic Uprising
 8. A Sentence To Suffer
 9. Human Scum
 10. Herritage (feat. Will Ramos van Lorna Shore)
 11. Orphan Of Blight
 12. Plaguebreeder

Op de track “Argent Justice” zullen gastoptredens te vinden zijn van leden van Abbie Falls, Acranius, AngelMaker, Bodysnatcher, Cabal, Carcosa, Crown Magnetar, Emmure, Paleface, Suicide Silence, ten56 en Worm Shepherd.

Op de dag van de release, 10 februari, is er een exclusieve release show in Baroeg in Rotterdam (NL).

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter