11 Nieuwe Namen Voor Into The Grave

Geschreven door Johanna
Into The Grave

De organisatie van Into The Grave heeft 11 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van het festival. De nieuwe namen zijn: Amorphis, Dragonforce, Exodus, Municipal Waste, WarkingsCane Hill, Spirit AdriftEarthless, Kryptos, Undeath, Chemicide.

Ons kerstcadeau aan jullie is dat we 11 nieuwe namen bekend kunnen maken voor Into The Grave! Dat is bijna het hele programma op twee bands na, die kondigen we begin volgend jaar aan. 

De nieuwe poster ziet er nu als volgt uit:

Het festival vindt plaats op 9, 10 en 11 juni 2023 op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden. Een weekend ticket kost 99 euro, tickets voor de vrijdag 49 euro, zaterdag 59 euro en zondag ook 49 euro. Het is ook mogelijk om tickets voor 2 dagen te kopen, die kosten 79 euro. Tickets voor het festival zijn te koop via deze link.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter