Metallica Deelt Eerst Live Beelden Van “Lux Æterna”

Geschreven door Stefan
Metallica

De Amerikaanse metal band Metallica heeft de eerste officiële live beelden uitgebracht van hun nieuwe single “Lux Æterna”. De beelden zijn gemaakt tijdens het “All Within My Hands Concert & Auction” benefietconcert dat op 16 december werd gegeven in het Microsoft Theater in Los Angeles (USA). Het hele concert werd live gestreamd via internet, hoewel de beschikbaarheid sindsdien beperkt is. “Lux Æterna” dient als de eerste single van het langverwachte elfde studioalbum van de band, “72 Seasons”. Die plaat staat momenteel gepland voor een releasedatum van 14 april.

In 2023 volgt een grote wereldtour rond het nieuwe album, waarbij de band aftrapt in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam (NL) op 27 en 29 april. Kaarten zijn te koop via Live Nation.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter