Distant Brengt Titeltrack Voor “Heritage” Uit Met Lorna Shore’s Will Ramos

Geschreven door Stefan
Distant

De Nederlandse deathcore band Distant heeft de titeltrack uitgebracht voor “Heritage”, hun aankomende album dat op 10 februari uitkomt. Op deze track is ook Lorna Shore zanger Will Ramos te horen. Pre-Orders voor het album zijn verkrijgbaar via deze link.

De band zegt het volgende over de track:

Heritage‘ is a breathtakingly heavy track yet still emotional, with a huge chorus and pace to last you for days, showcasing the diversity of our Dutch/Slovak collective! At last, the father and son cross blades; during this exhausting battle, they remember the times forgotten as the clash of their blades sparks new light and brings up the twisted revelation of this catastrophic deception.

De band live zien kan op 10 februari tijdens de albumrelease show in Baroeg in Rotterdam (NL), maar die show is compleet uitverkocht. Op 22 juni komt de band echter ook naar Jera On Air in Ysselsteyn (NL) en daar zijn nog wel kaarten voor te koop.

Update: Distant gaat een tour door Europa doen en komt daarmee onder andere naar Bibelot in Dordrecht (NL) op donderdag 25 mei:

Distant - Tour 2023
Deel dit artikel
Laat een reactie achter