Flogging Molly Kondigt Nieuwe EP “‘Til The Anarchy’s Restored” Aan

Geschreven door Stefan
Flogging Molly

De Iers/Amerikaanse folk-punk band Flogging Molly, die onlangs hun zevende album “Anthem” uitbracht, heeft een nieuwe EP genaamd “‘Til The Anarchy’s Restored” aangekondigd, welke op 10 maart uitkomt via Rise Records.

De EP bevat de nieuwe single “‘Til The Anarchy’s Restored”, die hieronder te beluisteren is, en live veries van klassieke Flogging Molly-nummers “Drunken Lullabies” en “What’s Left of the Flag”. Beide nummers verschenen oorspronkelijk op het album “Drunken Lullabies” uit 2002 en werden tijdens de Anthem-sessies in één take met producer Steve Albini opgenomen. Digitale pre-orders zijn nu beschikbaar via deze link.

Frontman Dave King zegt het volgende over de EP:

In a world that seems more divided than ever, this song feels more like a letter reaching out to a neighbor or a friend, and renewing relationships that might seem lost or gone. Maybe it’s time to say hello again.”

De coverart en tracklist zijn dus als volgt:

  1. ‘Til The Anarchy’s Restored
  2. “Drunken Lullabies” (Live from Electrical Audio)
  3. “What’s Left of the Flag” (Live from Electrical Audio)

De band live zien kan onder andere op 24 juni op Jera On Air in Ysselsteyn (NL) en op 25 juni in Rivierenhof in Antwerpen (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter