Suicide Silence Brengt “Dying Life” Video Uit

Geschreven door Stefan
Suicide Silence

De Amerikaanse deathcore band Suicide Silence heeft een video uitgebracht voor de track “Dying Life”, geregisseerd en bewerkt door Zack Perez. Deze track is afkomstig van hun aankomende, zevende studioalbum “Remember… You Must Die” dat op 10 maart uitkomt via Century Media.

De band zegt het volgende over de track:

Our environment is enveloped in death and constant change, as is the vessel we live in. ‘Dying Life‘ comes from a place of complete and utter pain before the world around us comes to an inevitable end and we can do nothing but watch and let it happen — there in the dark, under a dying sun.

Pre-Orders voor het album zijn verkrijgbaar via Kingsroad Merch en Impericon.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter