Static-X Brengt Video Uit Voor Door Wayne Static Gezongen Nine Inch Nails Cover “Terrible Lie”

Geschreven door Stefan
Static-X

De Amerikaanse nu-metal band Static-X heeft een video uitgebracht voor hun cover van het nummer “Terrible Lie” van Nine Inch Nails uit 1989. Het nummer bevat zang van wijlen frontman / gitarist Wayne Static. De track zal te vinden zijn op het tweede deel van hun “Project: Regeneration” albumreeks, welke op 3 november uitkomt.

Het album zal nieuw materiaal rond verschillende ongebruikte opnames bevatten die Static na zijn vroegtijdige overlijden heeft achtergelaten.

Bassist en zanger Tony Campos zegt het volgende over het album:

I am so happy that the recording for ‘Project Regeneration: Vol. 2‘ is finally finished, and the album is currently being mixed by our long-time producer Ulrich Wild. The only thing left is for the vinyl manufacturing to be completed.

I am proud to say that between Project Regeneration: Vol. 1‘ and ‘Project Regeneration: Vol. 2‘, we have been able to bring the fans 25 brand new Static-X songs, most of which feature Wayne Static on lead vocals. Nobody would have imagined that any of this could even be possible a few short years ago.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter