Guns N’ Roses Kondigt Wereldtour Aan

Geschreven door Stefan
Guns N' Roses

De Amerikaanse hardrock band Guns N’ Roses heeft een wereldtour aangekondigd en is hiermee ook bevestigd als vierde headliner voor Graspop Metal Meeting. Naast Graspop speelt de band ook een show in Megaland in Landgraaf (NL).

Take me down to the paradise city, where the grass is green and the girls are pretty! On Thursday 15 June the legendary LA hard rockers will once again transform Dessel into the Paradise City. Guns N’ Roses will close out the South Stage.

Tickets voor het festival gaan hard en zaterdag 17 juni is al uitverkocht. Er is ook veel vraag naar accommodaties: Metal Park en Metal Town zijn uitverkocht, Camping Inferno heeft nog maar een paar huurtenten over en bij Devil’s Lake staan nog een handvol cottages te koop. Tickets kopen kan via deze website.

De kaartverkoop voor Radio Veronica presents: Guns N’ Roses in Megaland, Landgraaf start aanstaande vrijdag 24 februari om 10:00 uur via Ticketmaster. Meer informatie is te vinden op de website van Mojo.

De complete tour van de band ziet er als volgt uit:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter