August Burns Red Brengt “Reckoning” Uit Met Underoath’s Spencer Chamberlain

Geschreven door Stefan
August Burns Red

De Amerikaanse metalcore band August Burns Red heeft een nieuwe track uitgebracht van hun aankomende album “Death Below” dat op 24 maart uitkomt via SharpTone Records. De nieuwe track heeft de titel “Reckoning” en hierop is ook zanger Spencer Chamberlain van Underoath te horen. Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

De band zegt het volgende over deze nieuwe track:

‘Reckoning’ is an eight-minute journey that concludes our new album, Death Below,” says Brubaker. “It was one of the last songs we wrote for the album and is taken over the top by the haunting guest vocal appearance by our friend Spencer Chamberlain from Underoath. We don’t typically like to share the album closer before our records come out but we’re just so pumped on this track and had to make an exception this time.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter