Win: 2×2 Tickets Voor Eyes Set To Kill In Dynamo (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Win Tickets Voor Eyes Set To Kill

De Amerikaanse post-hardcore/metalcore band Eyes Set To Kill, dit in 2003 werd opgericht door de zussen Alexia en Anissa Rodriquez en na een afwezigheid van zo’n 6 jaar is bassist Anissa weer teruggekeerd bij de band en touren de zussen samen met drummer Caleb Clifton door Europa. Om deze reünie te vieren brachten ze een geremasterde versie uit van de track “Darling” en bewijst de band dat hun oldschool metalcore sound nog altijd een hele fijne is! Op 14 maart staat de band in Dynamo in Eindhoven (NL) en wij mogen 2×2 kaarten weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 3 maart bekendgemaakt, succes!
Event: Eyes Set To Kill – Dynamo, Eindhoven (NL)

Deel dit artikel
Laat een reactie achter