Crown The Empire Kondigt Nieuw Album “DOGMA” Aan

Geschreven door Stefan
Crown The Empire

De Amerikaanse modern post-metalcore band Crown The Empire heeft hun vijfde studioalbum “DOGMA” aangekondigd dat op 28 april uitkomt via Rise Records. Met deze aankondiging hebben ze ook een video uitgebracht voor de titeltrack.

Bassist en unclean zanger Hayden Tree zegt het volgende over dit nieuwe hoofdstuk van de band:

We brought back the classic elements of Crown without taking anything away from what we’ve done more recently. The high-energy, fast-paced, hard-hitting riffs, with the band’s more melodic side, mashed together into an updated sound.

Het nieuwe album zal de eerder uitgebrachte singles “Immortalize”, “In Another Life” met Courtney LaPlante van Spiritbox en “Dancing With The Dead” bevatten, die samen tot nu toe meer dan 11,5 miljoen streams hebben verzameld. Het album bevat ook een samenwerking met Palaye Royale’s Remington Leith.

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

Crown The Empire - DOGMA
  1. “DOGMA”
  2. “Black Sheep”
  3. “Modified”
  4. “Paranoid”
  5. “In Another Life” (feat. Courtney LaPlante)
  6. “Superstar” (feat. Remington Leith)
  7. “Dancing with the Dead”
  8. “Immortalize”
  9. “Someone Else”
  10. “Labyrinth”

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter