28 Nieuwe Namen Voor Graspop Metal Meeting 2023

Geschreven door Stefan
Graspop Metal Meeting

Nadat eerder deze week Guns N’ Roses werd bevestigd heeft de organisatie van Graspop Metal Meeting nu nog 28 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor de editie van 2023. De nieuwe namen zijn: Airbourne, Alter Bridge, Bad Wolves, Blackgold, Cancer Bats, Chelsea Grin, Code Orange, Coheed and Cambria, Elegant Weapons, Generation Sex, Haken, Heriot, Ice Nine Kills, Legion of Doom, Mammoth WVH, Mimi Barks, Municipal Waste, My Dying Bride, Noctem, Nothing More, Palaye Royale, Planet of Zeus, Saltatio Mortis, Skid Row, Symphony X, The Distillers, Vended en VV.

Helaas zijn er ook drie afzeggingen, te weten Russkaja, Seether en Vicious Rumors.

Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 tot en met 18 juni op de Stenehei in Dessel (BE). Tickets zijn te koop via Ticketmaster.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter