Lord Of The Lost Namens Duitsland Naar Het Eurovisie Songfestival

Geschreven door Stefan
Lord Of The Lost Eurovisie Songfestival

De Duitse gothic metal band Lord Of The Lost gaat namens Duitsland naar het Eurovisie Songfestival. De band won vrijdagavond Unser Lied für Liverpool, de Duitse nationale finale. Ze stonden op basis van jurypunten vijfde op een totaal van acht kandidaten maar kreeg maar liefst 146 punten van de kijkers, wat ruim genoeg was om de eerste plaats te veroveren. De band bracht eind vorig jaar het surprise album “Blood & Glitter” uit en met de titeltrack van dat album gaan ze naar het Songfestival.

Omdat Duitsland net als Italië, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk lid is van de zogenaamde “big five” zijn ze al verzekerd van een plek in de finale op 13 mei. Ook Oekraïne, de winnaar van vorig jaar, staat sowieso in de finale van dit 67e songfestival.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter