Eerste Namen En Details The Rock Circus Bekendgemaakt

Geschreven door Stefan
The Rock Circus

Het gloednieuwe festival The Rock Circus heeft de details voor de eerste editie en de eerste 6 namen bekendgemaakt. Het festival vindt plaats op 3, 4 en 5 november in de Brabanthallen in Den Bosch (NL) en de eerste namen zijn Electric Callboy, Powerwolf, Epica, Avatar, Cradle Of Filth en Up The Irons. In totaal zullen er 40 bands op het festival spelen, verdeeld over 3 area’s.

De ticketverkoop voor The Rock Circus start op maandag 13 maart om 18:00 via de Ticketshop. Een weekendkaart kost € 99,90 (incl. fee), zaterdag en zondagkaarten gaan weg voor € 66,60.

Het is voor bands mogelijk om zich aan te melden voor het festival. Doormiddel van een Talent Tour met 10 shows kunnen bands kans maken voor een plek op de Talent Stage van het festival. Voorwaarde is dat je (hard)rock, metal, metalcore dan wel een mix/crossover speelt.

Wil jij spelen op het grootste indoor rock- en metalfestival van de wereld? Voor The Rock Circus zijn we op zoek naar nieuw talent dat op onze Talent Stage gaat spelen. The Rock Circus gaat dit voorjaar op tour door Nederland. In 10 provincies vindt er een Heavy Band Battle plaats en elke de winnaar krijgt een plek op onze Talent Stage.

Aanmelden kan via deze link.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter