Veil Of Maya Kondigt Nieuw Album “[m]other” Aan, Brengt “Red Fur” Video Uit

Geschreven door Stefan
Veil Of Maya

De Amerikaanse metalcore band Veil Of Maya heeft hun langverwachte nieuwe album aangekondigd, het eerste studioalbum van de band in zes jaar. Het album krijgt de titel “[m]other” en komt op 12 mei uit via Sumerian Records. Een nieuwe single is ook uitgebracht in de vorm van “Red Fur”.

Over deze aankondiging en de nieuwe track zegt frontman Lukas Magyar het volgende:

This record is a collection of personal experience, history and a touch of my own imagination. I enjoyed approaching each song in a different way this time around. It was certainly challenging at times to find the right mood but when the work was finally complete it seemed to come together very well. I’m thrilled to see how our fans respond!

De coverart en de tracklist zien er als volgt uit:

  1. “Tokyo Chainsaw”
  2. “Artificial Dose”
  3. “Godhead”
  4. “[re]connect”
  5. “Red Fur”
  6. “Disco Kill Party”
  7. “Mother pt 4”
  8. “Synthwave Vegan”
  9. “Lost Creator”
  10. “Death Runner”

Pre-Orders zijn verkrijgbaar via deze website. Veil Of Maya live zien kan tijdens hun huidige tour met Avatar, waarmee ze op 12 maart in Poppodium 013 in Tilburg (NL) staan en op 29 maart in Ancienne Belgique in Brussel (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter