The Acacia Stain Kondigt Nieuwe EP “Failure Will Follow” Aan, Brengt “Basin Of Vows” Uit

Geschreven door Stefan
The Acacia Strain

De Amerikaanse sludge/deathcore band The Acacia Strain heeft de release aangekondigd van hun tweede nieuwe album van dit jaar. Deze nieuwe EP heeft de titel “Failure Will Follow” gekregen en zal op 12 mei uitkomen via Rise Records. De releasedatum is dezelfde als het eerder aangekondigde nieuwe album “Step Into The Light”.

Met deze aankondiging heeft de band een visualizer uitgebracht voor de nieuwe track “Basin Of Vows”, waarop ook Ethan McCarthy van de band Primitive Man te horen is. De andere twee tracks op de EP zijn “Bog Walker” en “Pillar Of Salt”, waarbij op die laatste Dylan Walker van Full Of Hell en iRis.EXE te hore nzijn.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter