The Devil Wears Prada Kondigt “Color Decay” Deluxe Editie Aan, Brengt “Reaching” Uit

Geschreven door Stefan
The Devil Wears Prada

De Amerikaanse metalcore band The Devil Wears Prada heeft een luxe editie van hun achtste album “Color Decay” aangekondigd, dat op 5 mei via Solid State uitkomt. De uitgebreide versie zal digitaal en op vinyl verkrijgbaar zijn en zal 10 extra nummers bevatten, waaronder twee nieuwe tracks.

De band zegt het volgende over de komende release:

We’ve been so proud of and grateful for Color Decay feedback, and with that, we’re releasing our first deluxe edition in 15 years. Listeners have all chimed in with favorited tracks and we’ve cooked up a bunch of videos; fast forward, we figured we had no choice but to grow the Color Decay universe even bigger

Over de nieuwe track “Reaching”, waarvan hieronder de video te bekijken is, zegt zanger Mike Hranica het volgende:

“‘Reaching’ is a song about unapologetic growth. I feel we often hear songs of resilience and strength that don’t really cover the dirty, harder times. It takes struggle and failure to better oneself, and I think that’s the soul of this tune

De deluxe editie bevat de volgende tien extra tracks, bovenop de originele tien tracks die al op het album te vinden waren:

  1. “Reaching”
  2. “Ignorance”
  3. “Salt” (Acoustic)
  4. “Broken” (Acoustic)
  5. “Sacrifice” (Acoustic
  6. “Cancer” (Acoustic)
  7. “Watchtower” (Live)
  8. “Salt” (Live)
  9. “Sacrifice” (Ray Volpe Remix)
  10. “Salt” (Fairlane Remix)

Pre-Orders zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter