Ne Obliviscaris Streamt Nieuwe Single “Misericorde I – As The Flesh Falls”

Geschreven door Stefan
Ne Obliviscaris

De Australische progressieve metalband Ne Obliviscaris heeft een stream uitgebracht voor de nieuwe single “Misericorde I – As The Flesh Falls”, afkomstig van hun vierde studioalbum “Exul” dat op 24 maart 2023 wordt uitgebracht via Season of Mist. De band geeft aan dat dit het eerste deel is van een track die maar liefst 16 minuten zal duren:

We present to you Part 1 of 2 of our 16 minute+ epic ‘Misericorde,’ a song that delves into the subject of dealing with terminal illness. It’s about your body betraying you, the inner battle both physical and mental (and the range of emotions that come with it), which eventually becomes apparent to others as your health deteriorates letting your armour fall away.

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter