Skindred Heeft Een Video Uitgebracht Voor “Set Fazers”

Geschreven door Stefan
Skindred

De Britse reggae metal band Skindred heeft een video uitgebracht voor de track “Set Fazers”. De video speelt in op hun onlangs toegenomen populariteit op TikTok en in de video is Shin te zien, die de recente TikTok-golf op gang wist te brengen met een dansroutine op Skindred’s “Nobody”. Het nieuwe album “Smile” komt op 4 augustus uit via Earache Records.

Zanger Benji Webbe zegt het volgende over de track:

Star date 22.3.23: With this song we’re boldly going where no ragga-metal has gone before. We come in peace, L.O.V.E and unity, to bring Skindred’s outergalactic sound-system to the infinite expanse of the cosmos.

Over de video zegt drummer Arya Gogging het volgende:

The idea with the ‘Set Fazers’ video was to make a Sci Fi meets Dancehall epic! Through TikTok we met an amazing dancer called Shin (whose dance to our song ‘Nobody’ went viral earlier this year) and he’s added his unique style to the video too. We had so much fun filming it and can’t wait to share it with everyone.

Pre-Orders voor het album zijn hier te vinden.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter