Kvelertak Kondigt Nieuw Album En Europese Tour Aan, Brengt “Krøterveg Te Helvete” Uit

Geschreven door Stefan
Kvelertak

De Noorse heavy metal band Kvelertak heeft hun nieuwe, vijfde studio album “Endling” aangekondigd en de releasedatum op 8 september vastgesteld. Deze bekendmaking komt met een video geregisseerd door Adam Holmkvist voor de eerste single “Krøterveg Te Helvete”. Daarnaast is er ook een Europese tour aangekondigd.

Gitarist Vidar Landa zegt het volgende over het album:

On Endling, we tell the stories of the extinct and dying men and women of Norway. Old and new myths, culture, and rituals come to life — the folklore that doesn’t fit a TV series concept. Vikings and trolls are for television. This is the real deal. As the sun fell, at the time when oxen are unyoked, following the trail cut by the footsteps of Rasmus Vardal, the marauders of rock came riding again, screaming Kielland is dead, long live Kielland!

De coverart en tracklist zien er als volgt uit:

  1. Krøterveg Te Helvete
  2. Fedrekult
  3. Likvoke
  4. Motsols
  5. Døgeniktens Kvad
  6. Endling
  7. Skoggangr
  8. Paranoia 297
  9. Svart September
  10. Morild

Pre-Orders voor het album zijn hier verkrijgbaar. De band live zien kan tijdens de nieuw aangekondigde tour:

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter