Terror Had Vrijdag Naar Eigen Zeggen De Slechtste Security In 20 Jaar

Geschreven door Stefan
Terror

De Amerikaanse hardcore band Terror had naar eigen zeggen afgelopen vrijdag te maken met de slechtste podiumbeveiliging die ze in 20 jaar tijd hebben gehad.

Shaolin G, frontman van UnityTX, plaatste een video op Twitter van Terror’s recente optreden tijdens hun tournee met The Black Dhalia Murder op 5 mei 2023 in het Ridglea Theatre in Fort Worth. In de video is te zien hoe een bewaker fans duwt die proberen mee te zingen met zanger Scott Vogel . Toen de zanger vervolgens probeerde de microfoon naar een crowdsurfer te gooien die de voorkant van de barricade naderde, duwde de bewaker de persoon naar achteren, waarna hij de microfoon zelf vastgreep en “I don’t think so” zei in de microfoon om hem vervolgens terug te geven aan de zanger.

De band adresseerde dit akkefietje vervolgens op Twitter:

Diverse bands reageerde op de video, waaronder Knocked Loose zanger Bryan Garris en Twitching Tongues zanger Colin Young:

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter