PAIN Kondigt Europese Tour Met Ensiferum Aan

Geschreven door Stefan
PAIN

De Zweedse metal band PAIN heeft een tour door Europa aangekondigd met de Finse viking/folk metal band Ensiferum in het voorprogramma. De bands komen maar liefst drie keer naar Nederland en één keer naar België. Zo staan ze op 6 oktober naar Iduna in Drachten (NL), op 7 oktober naar Metropool in Hengelo (NL), op 8 oktober naar Kavka Zappa in Antwerpen (BE) en op 14 oktober in P60 in Amstelveen (NL).

Frontman Peter Tägtgren zegt er het volgende over:

We start the new long journey with ‘I AM’ Tour right here. Couldn’t be more excited! I will finally drop some new songs before the tour starts and can’t wait to get out in every corner of the world with PAIN. So I AM on Tour! Are you with me?

De volledige poster ziet er als volgt uit:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter