Machine Head Brengt “Arrøws In Wørds Frøm The Sky” Video Uit

Geschreven door Stefan
Machine Head

De Amerikaanse groove/thrash metal band Machine Head heeft een officiële video uitgebracht voor de track “Arrøws In Wørds Frøm The Sky”, afkomstig van het vorig jaar uitgekomen album “Of Kingdom and Crown”.

Frontman Robb Flynn zegt het volgende over de video:

The last few videos have been very artistic and thematic continuing the black & white scope of the concept record. For this we just wanted to have an old school, 90’s style live video, that is more or less a tribute to our absolutely insane fans (the Head Cases) going bat shit crazy, mixed with some good ol’ life-on-the-road-getting-hammered-backstage-vibe. Enjoy!

De band live zien kan binnenkort, op 16 juni op Graspop Metal Meeting in Dessel (BE).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter