I Prevail Deelt “Deep End” Video

Geschreven door Stefan
I Prevail

De Amerikaanse metalcore band I Prevail heeft een video uitgebracht voor een gestripte versie van “Deep End”.

“‘Deep End’ felt special from the day we wrote it. Being one of the most introspective tracks on the record, it became a reflection on an attempt to stop battling certain things about yourself and instead learning to accept them as a part of who you are. There’s a peace to be found in that. Overall, this track allowed us to evolve the softer side of our band and we’re incredibly proud of it.

Deze versie van het nummer is digitaal onderdeel van een single met drie nummers die naast deze versie ook de studioversie bevat en een live optreden van het nummer dat eerder dit jaar in Londen werd opgenomen.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter