Win: 2×2 Tickets Voor Escape The Fate In Dynamo (Afgelopen)

Geschreven door Stefan
Win - Escape The Fate in Dynamo

De Amerikaanse post-hardcore/emo/rock band uit Las Vegas, Escape The Fate, staat 13 juni de Dynamo in Eindhoven! De band speelt al sinds 2004 klassieke emo bangers zoals ”One For The Money” en ”Situations”. Na enige line-up veranderingen over de jaren heen blijven ze trouw aan hun sound, zoals ook te horen is op hun nieuwste release ”LOW” die ze op 13 juni ongetwijfeld zullen spelen! Voor hun te gekke live show in juni in Dynamo Eindhoven (NL) mogen wij 2×2 kaarten weggeven!

Hoe maak je kans!?
– Volg @theheavyhunt op Instagram.
– Tag je concertbuddy in de comments onder dit bericht.

Winnaars worden op 6 juni bekendgemaakt, succes!
Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de voorwaarden.
Event: Escape The Faith – Dynamo, Eindhoven

Deel dit artikel
Laat een reactie achter