Rammstein Reageert Op Online Beschuldigingen

Geschreven door Stefan
Rammstein

De Duitse industrial metal band Rammstein heeft gereageerd op een ernstige beschuldiging van een fan die beweerde gedrogeerd te zijn op een feest dat werd bijgewoond door zanger Till Lindemann voorafgaand aan een concert van de band in Vilnius, Litouwen.

In een een reeks Tweets beschreef de fan, genaamd Shelby Lynn, haar beweringen dat haar drankjes waren gespiked tijdens een “pre-party” op 22 mei 2023 in Vingis Park in de Litouwse hoofdstad. Lynn beweerde ook dat ze tijdens de pauze van de show weigerde seks te hebben met Lindemann, wat resulteerde in een woede-uitbarsting van de zanger.

Om op deze beschuldigingen te reageren, heeft de band een korte verklaring op social media geplaatst waarin ze ontkennen iets van de van de gebeurtenissen te weten. Ze verklaarden ook dat ze niet op de hoogte zijn van enig officieel onderzoek naar de zaak.

With regard to the allegations circulating on the internet about Vilnius, we can rule out the possibility that what is being claimed took place in our environment.

We are not aware of any official investigations into this matter.

TAGS:
Deel dit artikel
Laat een reactie achter