Halestorm, Black Veil Brides En Meer Nieuwe Namen Voor The Rock Circus

Geschreven door Stefan
The Rock Circus

De organisatie van The Rock Circus heeft vier nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor de eerste editie van het festival. De nieuwe namen zijn Halestorm, Black Veil Brides, Beyond The Black en Ankor.

Ook zijn de winnaars van de talentour voor het festival toegevoegd: 2Destroy, Baneham, Below The Surface, Dan And the Middle Men, Hallowed Fire, Nephylim, Release The River en The Apologist. Helaas heeft Avatar moeten afzeggen voor het festival.

The Rock Circus is een nieuw heavy muziek indoorfestival, dat op 3, 4 en 5 november 2023 plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch (NL). Tickets voor het festival zijn hier te koop.

De nieuwe poster ziet er nu als volgt uit:

Deel dit artikel
Laat een reactie achter