Mini-Documentaire “A Portrait” Over Predatory Void Uitgebracht

Geschreven door Stefan

Diana Lungu Photography heeft een mini-documentaire genaamd “A Portrait” gemaakt over de Vlaamse black metal band Predatory Void, die nu in zijn geheel te zien is bij Century Media Records.

Our friend Diana Lungu Photography has made a short documentary about us, filming at shows, rehearsals and at home. Predatory Void: A Portrait will be released beginning of next week via Century Media Records YouTube. Keep your eyes peeled for more announcements…

De muziek is afkomstig van het debuutalbum van de band genaamd “Seven Keys to the Discomfort of Being” dat op 21 april uitkwam. Predatory Void live zien kan op 11 augustus op Alcatraz Open Air in Kortrijk (BE), 28 oktober op Samhain Festival in Maastricht (NL), 12 november in N9 in Eeklo (BE), 1 december op Rockerill in Charleroi (BE), 7 december in Paard in Den Haag en 18 januari in Blue Collar Hotel in Eindhoven (NL).

Deel dit artikel
Laat een reactie achter