Nieuw Outdoor Festival In Maastricht: South Of Heaven Open Air

Geschreven door Stefan
South Of Heaven

Nederland krijgt er een gloednieuw outdoor metal festival bij: South Of Heaven Open Air! Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 zal dit gloednieuwe plaatsvinden in Maastricht. Het festival duurt dus twee dagen heeft twee podia en er spelen 21 bands. Het festival wordt georganiseerd door TIRR Music Agency, Muziekgieterij Maastricht, en Doomstar Bookings.

De eerste namen en de start van de ticketverkoop worden zeer spoedig bekendgemaakt. South Of Heaven Open Air zet naar eigen zeggen in op een programma met voornamelijk internationaal gevierde metal bands, een ouderwets goede sfeer, een toplocatie in Maastricht, heerlijk eten en drinken en een relatief lage ticketprijs.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter