Eerste 33 Namen Wacken Open Air 2024 Bekendgemaakt

Geschreven door Stefan
Wacken Open Air 2024

Het festival is nog in volle gang, maar de eerste 33 namen voor de 33e editie van het Duitse metalfestival Wacken Open Air zijn al bekendgemaakt. De eerste namen zijn: Scorpions, Amon Amarth, In Extremo, Blind Guardian, Mayhem (Exclusive 40th Anniversary German Festival show), Pain, Beast In Black, Watain (Exclusive “lawless darkness” Show), Bury Tomorrow (Record Release Show), Blues Pills, Knorkator, Sonata Arctica, Motionless In White, Unleash The Archers, Sick Of It All (Exclusive 30th anniversary of “Scratch The Surface” show), The Warning, Red Fang, The Black Daliah Murder, Ankor, Primordial, Flotsam & Jetsam – Special Oldschool Set, Xandria, Soil (Special “Scars”-Show), Emil Bulls, Vio-Lence (2024 Germany exclusive festival appearance), Wolf, Exumer, Vreid (30 Years of Sognametal / exclusive show for W:O:A), Brutus, Ignea, Futur Palace, John Coffey en Asagraum.

Kaarten zijn vanaf 6 augustus 20:00 uur te koop.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter