Feed Her To The Sharks Brengt Nieuwe Demo’s Uit, Denkt Na Over Een Comeback

Geschreven door Stefan
Feed Her To The Sharks

De Australische metalcore band Feed Her To The Sharks, opgericht in 2008 en uit elkaar gegaan in 2019, heeft via een AMA op Reddit twee demo’s uitgebracht en aangekondigd dat ze mogelijk weer bij elkaar komen.

It’s been talked about a bit lately. Many thing to consider. It will not be with the original line up if/when it happens. We have new music that we’ve worked on over the past few years.

Over de reden waarom ze uit elkaar zijn gegaan schrijft gitarist Marinos Katsanevas het volgende:

We came home from our last European tour in 2016 and started writing the new album. Due to injury and creative differences, Andy parted ways with the band. We continued to write music and looked for a new vocalist for over a year but couldn’t find the right fit. Occasionally, we start looking for one again…

De demo’s zijn voor de tracks “American Spirit” en “Always Vapin”, die hieronder te beluisteren zijn. Feed Her To The Sharks heeft in totaal 3 studioalbums uitgebracht, waarvan de laatste, “Fortitude”, in 2015 uitkwam. De gehele AMA is hier te vinden.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter