Wolves In The Throne Room Brengt “Initiates Of The White Hart” Visualizer Uit

Geschreven door Stefan
Wolves In The Throne Room

De Amerikaanse black metal band Wolves In The Throne Room heeft een visualizer uitgebracht voor het nieuwe nummer “Initiates Of The White Hart”. Deze track is afkomstig van de onlangs aangekondigde nieuwe EP van de band genaamd “Crypt Of Ancestral Knowledge” die op 29 september uitkomt via Century Media Records.

De band zegt het volgende over de track:

Today we unveil another track titled ‘Initiates of the White Hart‘ and have created a psychedelic visualizer for the song. We wanted to take our-live set stalwart ‘Spirit of Lighting‘ into deeper dark psychedelic waters so we completely imagined the track as an Atmospheric Industrial journey.

Pre-orders voor het album zijn hier verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Laat een reactie achter